Udstyr

Sebra Interiør

Kender du Sebra Interiør?

Sebra Interiør er en virksomhed, der ligger i Esbjerg, startet i 2004.

Sebra Interiør er dansk design og har i mere end 15 år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser.

Et af de mere kendte produkter, som Sebra har relanceret, er den gode gamle “Juno seng”.
Sebra fik i 2016 rettighederne til at relancere den klassiske seng, som oprindeligt blev designet af Viggo Einfeldt i 1942-43.

I dag er den gode gamle Juno seng tilpasset nutidens standarder. Det gælder både i forhold til funktionalitet og sikkerhedskrav.
Sengens oprindelige udseende er bevaret, ligesom det stadig er en seng, der “vokser med barnet”.
Sengen fra Sebra Interiør er lavet således, at sengens bund kan hæves, så det er lettere at løfte barnet op fra sengen i de første måneder.
Når baby skal puttes igen, er det let og naturligt at støtte spædbarnets baghoved og nakke. Her er der både tænkt på sikkerhed i forhold til barnet, og på den voksnes ryg.
Når baby begynder at gøre tegn til selv, at kunne komme op, skal sengens bund blot sænkes, så barnet ikke kan falde ud af sengen.

Sengen, som passer helt fra spædbarn til junior, kan købes i et væld af flotte farver, som kan matche ethvert børneværelse.

Personligt er det et skønt gensyn med sengen, som jeg husker min lillebror sov i da han var lille. Sengen var en sikker klassisker dengang og er det stadig.

Sebra’s hjemmeside findes der forhandlere over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.